Ce-i si cu Babele

Daca spui “Sa iti alegi Baba!”, si apoi spui “E in functie de data nasterii”.Eu nu vad unde e alegerea… Oricum ar fi, eu am ales Baba de azi.. si e o dimineata minunata, un soare mare, un vant domol, un aer placut… daca s-ar cunoaste ziua dupa dimineata… Aseara am gasit si o facultate, am primit si un raspuns… “N-avem bani!”. Din cauza asta am renuntat la strainatate, de data asta trebuie sa fac ceva. “Acum un secol mi-au făcut de rahat viaţa cu omul ăsta, bietul de el, pentru că eram, chipurile, prea tineri, acum vor s-o ia de la capăt, pentru că sîntem prea batrani” sper c-am invatat ceva din holera.

Cateva idei; mai mult sau mai putin actuale.

Inainte de  acum.
Acum cateva saptamani, pe la 3 noaptea, se aud batai in usa… Eu visam ceva, sunt sigur, dar m-am trezit.. Afara intuneric, bataile continuau intr-un mod cam salbatic, daca pot sa spun asa. Cand am vazut asta.. mi-am luat inima-n dinti si am strigat “Mama!!! bate cineva la usa.”
Cin’ sa fie, cin’ sa fie…
Un vecin, un locuitor al blocului, care ne spunea disperat “Sunt hotii la subsol!”. Asa s-a dat alarma.. batrani, batrane, tineri, adulti.. toti cu bate, incaltatoare, toiege, etc. Eu, eu stateam in pat.. si ma gandeam “Cine mai fura in ziua de azi?!?!” uite ca mai sunt oameni..
Daca vreti sa stiti cine a fost.. a fost o famile de tigani, care taraia dupa ea un copil de vreo 4 ani, unul mai mare, 8 ani, cam asa.. Acum politia o sa isi faca treaba…. Dar eu nu pot sa cred ca mai exista oameni care fura….
Si un set de intreabri:
1. La citit cineva pe Hugo? (eu aveam/am impresia ca trebuie sa da dovada de superioritate, din toate punctele de vedere, pentru a-l citi)
2. Hugo vs Dickens. Cine “castiga”?  Al doilea credeam ca a scris Moby-Dick…da, m-am inselat…. Poate peste ani, o sa dau un verdict!

Monitorizarea directoarelor

Daca vrei sa profiti la plin de prmovoarea site-ului tau pe interent este important sa te ocupi si de inscrierea site-ului tau in directoare.
Pentru ca aceste inscrieri sa fie eficiente insa trebuie sa ai o lista actualizata cu directoarele atat romanesti cat si straine care accepta site-uri romanesti. Cum pe interenet sunt zeci de astfel de liste care sunt gestionate de cei care se ocupa de monitorizarea directoarelor si de inscrierea in ele. Firmele care se ocupa de aceste directoare se ocupa pe langa insrierea in ele si de gestionarea acestora, prin updata-rea perioadica a acestora. Pe langa includerea de directoare noi, se face si o curatare a listei de site-uri care nu mai activeaza ca directoare, care sunt nefunctionale, sau care sunt functionale dar care nu mai permit inscrieri.
Tinand cont de timpul pierdut cu inscrierea in listele de directoare daca va hotarati sa faceti acest lucru pe cont propriu, este cu atat mai important ca lista de directoare pe care o folositi sa fie atent monitorizata. Acest lucru chiar daca poate va va costa o suma modica, va insemna ca timpul vostru este investit in mod util. Un alt aspect util, daca activati pe o anumita nisa, este sa alegeti o lista de directoare care sa aiba o functie de grupare a directoarelor pe nise. Acest lucru va va permite sa faceti cerere de insriere doar acolo unde cu adevarat va este util. Un alt aspect util este modul de sortare a directoarelor, si eventual o optiune de sortare personalizata. Cel mai bun mod de sortare este dupa rank-ul de la Google care este cel mai utilizat motor de cautare.
Mai multe informatii despre astfel de site-uri care se ocupa de liste de directoare, precum si de cat de bine sunt intretinute gasit pe interent si mai ales pe forumuri.