International Health – in sprijinul sanatatii

Organismul uman are de luptat in mediul poluat in care traim astazi cu o multime de factori daunatori care il ataca si il destabilizeaza fara drept de apel. Bolile cardiovasculare si accidentele vasculare cerebrale, la fel ca si afectiunile tumorale, sunt printre bolile cele mai frecvent intalnite, iar ritmul si stilul de viata al omului modern nu ajuta cu nimic la ameliorarea lor.

De aceea, compania International Health are ca scop imbunatatirea vietii fiecaruia dintre noi si sprijinirea organismului in lupta cu bolile, printr-un complex de antioxidanti naturali continuti de produsele celebre deja, Ge 132 si Ge 132 Plus Natural. Ambele produse sunt realizate dupa o metoda japoneza si sunt produse cu atentie si precizie in Germania, respectand in acelasi timp standardele Uniunii Europene in ceea ce priveste produsele farmaceutice. Atat Ge 132 cat si Ge 132 Plus Natural sunt suplimente alimentare si sunt realizate exclusiv din produsi naturali – Ge 132 contine extract de Ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum), laptisor de matca, resveratrol (seminte de struguri rosii), complex de proteina din rechin, extract de ceai verde, extract de muguri de macese, iar Ge 132 Plus Natural contine extract de Ciuperca Reishi, laptisor de matca,  seminte de struguri rosii, tomate, broccoli si stearat de magneziu – fiecare in parte renumit pentru calitatile sale antioxidante atat de necesare organismului si cu atat mai utile cu cat sunt reunite in aceeasi reteta.

Ge 132 Plus este produsul care inca de la aparitia sa pe piata din Romania a devenit indispensabil persoanelor care lupta cu boli grave cum ar fi cancerul, cu afectiunile cardiovasculare si cu tumorile cauzate de diverse afectiuni. La fel de importante s-au dovedit a fi si beneficiile acestui produs marca International Health in ceea ce priveste refacerea persoanelor care au trecut sau trec prin administrarea de citostatice sau de radioterapie, si al caror organism are nevoie de refacere.
 

La margine

Poate ca nici daca te-as ruga in genunchi nu ai putea fi mai perfect decat acum.
Cred ca nici macar desenat in acrilice nu ai deveni mai plin de viata si nici desenat in scrum.

Insa ca tabloul sa fie complet, as vrea sa gandesti putin mai concret.
Si ca tabloul ce-l tin in mana sa fie real
ar trebui sa ii mai conturez marginile ce se imbraca in "ideal".
In schimb n-as mai schimba nimic din ce e schimbabil, probabil....
pentru ca la urma urmei trebuie sa fii incadrat intr-un plan palpabil!