Bijuterii din argint– nota de eleganta a tinutei de sezon



Inceputul primaverii vine cu dorinta expresa de schimbare. Farmecul hainelor noi si al coafurilor de sezon este implinit de catre bijuterii. Dintre acestea un loc special il ocupa bratarile. Folosite din cele mai vechi timpuri, bratarile din argint au fost bijuteriile etalon ale frumusetii si elegantei. Istoria bijuteriilor ofera dovezi minunate legate de cea mai frumoasa si mai interesanta bijuterie, regina bijuteriilor: bratara. Bratara din argint este dovada pasiunii pentru frumos si impodobire. De-a lungul vremii bratarile au fost preferate, in egala masura, de femei si barbati.

Oricat de multe, bratarile nu prisosesc unei doamne sau domnisoare moderne si elegante. Exista popoare a caror credinta este ca purtarea pe brat a mai multor bratari fereste purtatorul de toate relele. Realizarea bratarilor in cele mai diverse moduri, de la cele sub forma inelara la cele sub forma de lantisor, accesorizate cu pietre pretioase, semipretioase sau sintetice a devenit o arta. Bratarile au fost si au ramas cele mai spectaculoase accesorii. Cu modele captivante, create pentru intensificarea efectului de eleganta, distinctie si lux, bratarile din argint intensifica nota de noblete a persoanei care le poarta. Colectia de bijuterii www.ZamoraCollection.ro va prezinta cele mai elegante bratari, cu cele mai interesante designuri, impodobite cu perle si pietre naturale, pretioase si semipretiase precum si sintetice. Colorate, translucide sau transparente, de frumuseti uluitoare, acestea dau nota de perfectiune a unei tinute elegante, purtate in cursul zilei sau seara. Bijuteriile Zamora sunt facute spre a pastra in timp stralucirea. Ele tin seama de toate dorintele doamnelor si domnisoarelor, ale potentialilor cumparatori. Asortate la o tinuta de zi sau la una office, bratarile din argint decorate cu pietre sau perle sunt atractia principala, dau o finete deosebita si sunt componente ale succesului in relatiile interpersonale.

Zamora Collection prezinta in colectia acestui sezon bratari din argint cu pietre naturale ca opalul imperial, chihlimbarul, lapis lazuli, cu pietre semipretioase dar si cu replici fidele ale safirului, diamantului, rubinului, smaraldului, culorile lor garantand combinatia perfecta cu orice piesa din garderoba personala a unei doamne sau domnisoare.

No comments:

Post a Comment