Monitorizarea directoarelor

Daca vrei sa profiti la plin de prmovoarea site-ului tau pe interent este important sa te ocupi si de inscrierea site-ului tau in directoare.
Pentru ca aceste inscrieri sa fie eficiente insa trebuie sa ai o lista actualizata cu directoarele atat romanesti cat si straine care accepta site-uri romanesti. Cum pe interenet sunt zeci de astfel de liste care sunt gestionate de cei care se ocupa de monitorizarea directoarelor si de inscrierea in ele. Firmele care se ocupa de aceste directoare se ocupa pe langa insrierea in ele si de gestionarea acestora, prin updata-rea perioadica a acestora. Pe langa includerea de directoare noi, se face si o curatare a listei de site-uri care nu mai activeaza ca directoare, care sunt nefunctionale, sau care sunt functionale dar care nu mai permit inscrieri.
Tinand cont de timpul pierdut cu inscrierea in listele de directoare daca va hotarati sa faceti acest lucru pe cont propriu, este cu atat mai important ca lista de directoare pe care o folositi sa fie atent monitorizata. Acest lucru chiar daca poate va va costa o suma modica, va insemna ca timpul vostru este investit in mod util. Un alt aspect util, daca activati pe o anumita nisa, este sa alegeti o lista de directoare care sa aiba o functie de grupare a directoarelor pe nise. Acest lucru va va permite sa faceti cerere de insriere doar acolo unde cu adevarat va este util. Un alt aspect util este modul de sortare a directoarelor, si eventual o optiune de sortare personalizata. Cel mai bun mod de sortare este dupa rank-ul de la Google care este cel mai utilizat motor de cautare.
Mai multe informatii despre astfel de site-uri care se ocupa de liste de directoare, precum si de cat de bine sunt intretinute gasit pe interent si mai ales pe forumuri.


No comments:

Post a Comment