Traditie si precizie, valori care definesc cel mai bine ceasurile Bruno Sohnle

Cu o traditie de peste 57 de ani, gama de Ceasuri Bruno Sohnle nu inceteaza sa isi uimeasca clientii si fanii prin colectii deosebite, avand la baza materiale de cea mai buna calitate, la preturile cele mai bune. Cu o precizie uimitoare, aceste ceasuri Bruno Sohnle au un design care nu se demodeaza niciodata, mecanisme bazate pe Quartz si mecanism elvetian.

Traditia si progresul, valori regasite in fiecare dintre colectiile de Ceasuri Bruno Sohnle au fost cele care au definit si prima colectie de ceasuri automate. Elegante, sportive, speciale pentru femei sau de avangarda, ceasurile de la Bruno Sohnle fac din fiecare privire aruncata catre aceste mecanisme perfecte un moment special, unic, care pune in valoare designul clasic ce nu pierde din vedere niciodata detaliile care fac diferenta. Foarte populare, ceasurile Bruno Sohnle sunt folosite atat pentru utilitatea lor, cat si pe post de bijuterie, un accesoriu vestimentar care merge bine la orice tinuta, feminina sau masculina. Unele ceasuri mecanice facute de Bruno Sohnle au armare manuala, carcasa din otel, bratara din piele naturala, sticla de safir, cadran de argint, cu rezerva de functionare de 40 de ore. Din aceeasi gama de Ceasuri Bruno Sohnle fac parte si cele cu afisaj analog, cu un mecanism de reglare cu Quartz, bratara din ceramica, catarama din otel, imbinand designul simplist cu originalitatea lucrului bine facut.

Fie ca vorbim de colectiile de lux sau de cele standard, ceasurile Bruno Sohnle au o precizie uimitoare a miscarilor rotitelor foarte fine din interiorul mecanismului, toate fiind antrenate de un rotor pe care Bruno Sohnle l-a dezvoltat si l-a pus in practica pentru o afisare a orei exacte ireprosabila. Desi preturile pot parea piperate, ceasurile, in ansamblu, fiecare in parte, sunt o opera de arta care de abia asteapta sa fie admirata si purtata la orice eveniment si cu orice ocazie.

No comments:

Post a Comment