Fii inventiv si construieste cele mai reusite sisteme de iluminat cu proiectoare cu bec led

Nu toata lumea e incantata sa aiba un sistem de iluminat simplu, cu becuri led. Sunt si oameni care prefera proiectoarele cu led pentru ca au un aspect mai placut, mai profi si pot acoperi spatii mai mari din punct de vedere al iluminatului. Pentru iluminat interior sau exterior, proiectoarele cu bec led rezista foarte bine la orice schimbari climatice, se folosesc pe post de modalitati de accentuare a structurilor locuintei, asigurand efecte luminoase deosebite.

Cu un design foarte elegant si consumand foarte putina energie electrica, proiectoarele cu bec led se pot roti la 360 de grade, pot sa fie indreptate in orice directie pentru a asigura un iluminat perfect ale elementelor vizate din interior sau din exterior si au un unghi mic de iluminare, fiind ideale pentru iluminatul ambiental. Proiectoarele cu led de la vreauled.ro, lideri pe piata de becuri led romanesti, consuma cu 60% mai putina energie electrica decat proiectoarele HID, pot functiona in jur de 50.000 de ore sau mai mult, nu au mercur sau alte metale grele si nu emit radiatii UV sau se supraincalzesc. Alt avantaj al proiectoarelor cu bec led este ca pot avea incorporat si un senzor de miscare sau pentru vedere in noapte, dar si acela ca rezista la temperaturi scazute sau mai mari, la radiatiile solare si la umiditate crescuta-gradul de protectie la umiditate este de obicei IP65. De asemenea, in cazul proiectoarele cu led se poate regla intensitatea luminoasa, insa doar la cele tip RGB sau cele ce au telecomanda.

In exterior, proiectoarele cu led sunt foarte bune pentru a oferi o lumina buna pe terenuri de sport, in tuneluri sau depozite, in dreptul unor monumente sau in parcari. Pentru aceste zone, unde aria de supraveghere poate sa fie mai mare si mai greu de acoperit functie de inaltime, se poate incorpora si un senzor de miscare independent, fixat chiar intre sursa si proiector.

No comments:

Post a Comment