Renunta mai usor la fumat si nicotina cu produsul natural Antifumat

In Romania, ca peste tot in lume, fumatorii care au la activ mii de pachete de tigari „devorate” nu se pot obisnui cu ideea ca intr-o zi vor trebui sa se lase de fumat pentru ca sanatatea lor va fi pusa in pericol. Si de ce s-ar lasa de fumat, pentru ca pana la urma viciile nu se discuta? Fumatul dauneaza grav sanatatii si celor din jur, prin fumatul pasiv, inhalarea fumului de tigara, auzim lucrul asta de zeci de ori si il vedem scris pe toate pachetele de tigari, insa de la a vrea pana la a pune in aplicare e cale lunga.

Bolile de plamani, sanatatea celor din jur, a copilului tau, a familiei este si trebuie sa fie mai importanta decat orice viciu. Antifumat, 60 capsule, produs naturist 100% de la Cufarul Naturii, te ajuta sa scapi in cativa pasi simpli de acest viciu care ucide anual zeci de oameni care nu au fost in stare sa spuna Stop! nicotinei si tutunului. Bazat exclusiv pe extracte naturale din plante cu un efect puternic impotriva dependentei de nicotina, pedicuta, sunatoare, catina alba, leurda, obligeana, busuiocul cerbilor, salvie, Antifumat este indicat persoanelor fumatoare care sufera de afectiuni inflamatorii ale cailor respiratorii, combatand astenia, ametelile, agitatia sau tusea, simptome asociate tabagismului cronic.

Tratamentul facut cu cele 60 capsule incluse in cutia Antifumat are proprietati tonice si energizante, readuce in corp vitamina C in cantitati optime, detoxifica organismul si calmeaza inflamatiile sau durerile resimtite din cauza tutunului. Migrenele si pierderea memoriei vor disparea la finele administrarii intregii doze recomandate de medic, plamanii vor fi mai curati, iar organismul va functiona mult mai bine, creierul fiind pus la adapost de efectele nocive ale nicotinei acumulate in sange. Totusi, produsul natural nu va avea nici un efect daca administrarea sa nu va fi dublata si de un stil de viata sanatos, de alimentatie bogata in fructe si legume si vointa puternica.

No comments:

Post a Comment