Transporta marfa in siguranta cu noile camioane Eurocargo

Transportul marfurilor dintr-o zona geografica in alta este destul de dificil. Greutatea mare si tipurile diverse de produse transportate, unele perisabile, alte cu cerinte speciale pe parcursul livrarii catre firmele care le cer i-au determinat pe transportatori sa apeleze la solutii moderne si eficiente de transport, in speta la camioane eurocargo. Spre deosebire de camioanele obisnuite, camioanele Eurocargo marca Iveco de la East Truck Center sunt combinatia perfecta intre un randament maxim pe orice tip de sosea si in orice conditii de deplasare si o eficienta sporita a dotarilor fiecarui camion.

Cu un design nou, gama de camioane Eurocargo reusesc sa-si pastreze robustetea si fiabilitatea, sunt confortabile, usor de manevrat, suporta greutati mari, rotile speciale permit o distributie foarte buna astfel incat camionul sa fie mereu stabil. Volanul are comenzi pentru radio si telefon astfel incat soferul sa conduca linistit in timp ce vorbeste si da ultimile informatii despre marfa transportata si locul in care se afla, controlul climatizarii este mai simplu ca niciodata gratie comenzilor noi, cutiile de viteze sunt automatizate. Tot la capitolul confort camioanele de la Eurocargo ies in evidenta prin compartimentele de depozitare pentru obiecte si documente si cele pentru carduri, priza si scaunul de sofer cu suspensie pneumatica, care poate fi cerut firmei care comercializeaza respectivul camion. Accesul la cabina se poate realiza si prin partea stanga, si prin partea dreapta, soferul si incarcatura sunt protejati mereu, exista airbag la volan, luminile de zi au LED-uri, farurile au xenon, dispozitive electronice instalate ca dotare standard in cadrul sistemelor de asistenta la condus. Atunci cand banda e parasita sistemul de avertizare special il atentioneaza imediat pe sofer, stabilitatea autovehicului e mai mare datorita controlului electronic, iar franarea de urgenta previne accidentele nedorite in trafic.

Camioanele de la East Truck Center au consum redus de motorina cu pana la 8%, uleiul de motor are vascozitate redusa, frecarea e redusa, eficienta este mai mare, motoarele au patru cilindri de 160 si 190CP, pana la 320CP, garantand o viteza de deplasare excelenta. Doar in aceasta perioada puteti profita si de oferta East Truck Center cu finantare cu dobanda 0 si avansa de la 10% pentru achizitionarea camionului dorit.

No comments:

Post a Comment