Tinutele de zi pentru perioada sarcinii

Atunci cand te imbraci pentru doi – nu pentru ca ai mancat cat pentru doi, ci pentru ca in corpul tau creste o noua viata, care isi face loc si care da corpului femeii forme noi – hainele vechi nu mai sunt de niciun folos, si mai mult ca sigur va trebui sa iti imbogatesti dressing-ul. 

Iata cateva variante de tinute care vor face cu siguranta orice femeie insarcinata sa se simta bine in pielea sa, sa se simta sexy dar si extrem de confortabil in acelasi timp. Pentru vara alege o rochita baby doll dintr-un material lejer, sau o rochie tip A cu un nod sub linia pieptului, din bumbac, ideale cu balerini colorati. Pot gasi astfel de rochite fie in magazinele online cu haine pentru gravide, fie in magazine celebre din mall-uri. Tot vara poti opta pentru o salopeta din voal sau bumbacel, cu imprimeuri florale, geometrice, contraste alb-negru sau chiar alb, cu pantaloni conici pana la glezna. Sunt in topul tinutelor pentru viitoarele mamici si arata extrem de sexy. Poti asorta o astfel de salopeta cu tenisi sau cu balerini, uneori chiar si cu tocuri, daca le mai poti suporta…

Pentru sezonul rece alege sa porti jeansi din liniile pentru mamici ale marilor case de moda. Nu din motive de “fite”, ci pentru ca intotdeauna jeansii facuti de casele care stiu sa ii croiasca astfel incat sa avantajeze trupul unei femei, vor sti sa faca si o femeie insarcinata sa arate cat mai atragator cu putinta. Poti alege o pereche de jeans skinny negri (daca forma piciorului inca iti mai permite) pe care ii poti asorta cu topuri ample – ca tot se poarta tricourile boyfriend – si cizme de motor: este un look foarte stylish si ofera si avantajul comoditatii. Tot pentru anotimpul friguros, poti alege o rochie din jerseu sau tricotata, pe gat, pana la genunchi, asortate la o pereche de botine sau cizme inalte  –  tricotajele si maletele pe gat sunt unul dintre must have-urile acestui sezon.

No comments:

Post a Comment