Aveti nevoie de utilaje constructii pe care sa va bazati?

Pe santierele de constructii, timpul este inamicul tuturor. Bugetul acordat ridicarii unei cladiri sau al unei case este calculat si in functie de perioada pe care se intinde procesul de construire si cat de repede se misca utilajele si muncitorii. Utilajele pentru constructii sunt deosebit de utile pe santiere pentru ca permit accelerarea procedeelor complexe pe care le presupune construirea oricarei cladiri, echipa de muncitori reusind sa termine totul la timp si cu un efort minim.

Parte a grupului Titan Machinery din SUA, Titan Machinery Romania are in oferta curenta o gama variata de masini si echipamente de constructii pentru cei mai exigenti clienti care vor sa lucreze repede, eficient, cu utilaje de calitate, produse in cele mai bune conditii. De curand, firma care se ocupa de vanzari utilaje constructii a inceput sa comercializeze si utilaje pentru constructii CASE, adica buldoexcavatoare foarte performante, incarcatoare frontale, mini excavatoare sau buldozere si excavatoare pe roti ori senile.

Utilajele pentru contructii au motoare puternice, sunt optimizate pentru lucrul pe orice santier, au fost testate si s-au respectat toate standardele de productie pentru a se evita orice accident de munca. Daca pe santierul unde lucrati aveti nevoie de utilaje pentru constructii spre a va usura munca, puteti cumpara mini incarcatoare multifunctionale Case puternice, incarcatoare frontale Compact, cu brat tip monoboom si pneuri solide, sistem foarte bun de cuplare. Miniexcavatoarele si excavatoarele pe roti sunt confortabile, rezistente, stabile, cu motoare puternice diesel si pneuri adaptate capacitatii pe care trebuie sa o suporte. Excavatoarele pe senile comercializate de firma specializata in vanzari utilaje constructii consuma mai putin carburant, cu pana la 10%, gratie tehnologiilor moderne optimizate si adaptate unei productii ridicate pe orice santier de constructii.

Alaturi de excavatoare, buldozerele pot sa va sprijine in incercarea de mutare a pamantului sau a altor materiale dintr-un loc in altul printr-o singura miscare si cu cel mai mic consum de combustibil posibil. Pentru toate utilajele de constructii comercializate de aceasta firma de vanzari utilaje constructii exista posibilitatea oferirii de consultanta in vedere achizitionarii tipului de utilaj adaptat nevoilor de pe santiere.

No comments:

Post a Comment