Se apropie 1 iunie. Tu ce cadou preferi pentru copilul tau?

Febra cadourilor de 1 iunie a inceput deja. Magazinele online si cele traditionale si-au pregatit deja promotii cu ocazia acestei sarbatori si au inceput deja sa-si promoveze acerb cele mai inventive jucarii. Daca multitudinea de oferte de jucarii iti face si mai dificila alegerea, cred ca este indicat sa tragi aer in piept si sa te gandesti cam ce prefera copilul tau. Daca isi doreste cu ardoare o anume jucarie pe care a vazut-o intr-o reclama TV si stii ca aceea jucarie il va bucura, trebuie sa faci toate eforturile pentru a i-o oferi cu ocazia zilei de 1 iunie. Insa, nu trebuie neglijate nici aspecte precum siguranta pe care i-o ofera aceea jucarie sau felul in care jucaria respectiva il ajuta (pozitiv vorbind) in dezvoltare.

Cei mici isi doresc jucariile pe care le-au vazut la prieteni sau in reclamele TV, pentru ca acelea sunt cele in tendinte. Ei nu pot sa decida, la o varsta asa de frageda, care jucarie este mai sigura, care le aduce un bagaj in dezvoltarea armonioasa sau care ii pune in pericol. Ca adult si parinte, trebuie sa pui in balanta dorintele celui mic si rolul jucariei dorite in viata sa. Daca ai ajuns la concluzia finala ca jucaria pe care si-o doreste cel mic este si cadoul ideal, din toate punctele de vedere, atunci problema cadoului de 1 iunie este rezolvata.

Daca iti lipseste timp sa colinzi magazinele traditionale de jucarii, mergi pe varianta magazinelor online. Acestea iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie despre o anumita jucarie si ti-o livreaza in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

Piata jucariilor este extrem de ofertanta, insa, cel mai important este ca cei mici sa fie in siguranta, fie ca este vorba de o jucarie de dimensiuni mici sau una de dimensiuni mici. Citeste eticheta jucariilor si asigura-te ca aceasta este in concordanta cu varsta copilului tau.

No comments:

Post a Comment