De ce merita sa faci o vacanta in Turcia in 2015

Turcia este cunoscuta ca fiind tara care se intinde pe doua continente ce are la baza o istorie si veche si bogata dar si vasta, fiind totodata si o membra a culturii si a lumii anexata la modernitate. Aceasta minune de tara reprezinta un mixt adevarat de cultura, o sinteza perfecta si plina de armonie intre ceea ce inseamna est si ceea ce inseamna vest.

In cele din urma nu trebuie sa uitam ca practic Turcia este tara care reprezinta podul dintre Europa si Asia, motiv pentru care este si supranumita: Mica Asie. Motive ca sa iti faci o vacanta Turcia 2015, cu familia, doar cu sotul in luna de miere, cu iubitul intr-o escapada romantica, cu prietenii sau cu cine vrei tu, sunt destul de multe. Sa zicem pentru inceput ca Turcia este pamantul cu o mie de fete, cu o mie de nopti si cu o mie de placeri fine, pamantul renumit pentru plajele sale care sunt imbodobite exotic cu nisip fin si cu un contur al marii, frumos colorat intr-un turcoaz pur. In plus Turcia este renumita si pentru comorile sale unice din antichitate, pentru toate bogatiile sale naturale cat si spiritul ospitalier de care dovada locuitorii fata de catre toti vizitatorii. Si un motiv totdeauna potrivit pentru o vacanta Turcia 2015 este cu siguranta bucataria, aceasta avand o pozitie fruntasa in topul bucatariilor din intreaga lume.

Conditiile meteo in Turcia sunt mereu favorabile, avand in vedere ca sezonul de vara incepe inca din luna aprilie, asa ca nu trebuie sa asteptati vara ca sa simtiti caldura, o caldura arzatoare ce tine chiar pana in luna octombrie, la finalul ei. Avand in vedere ca Turcia este situata intre Asia si Europa, putem spune ca are o pozitie strategica, foarte avantajata, fiind intre 3 mari si avand o clima variata, aspect de care turistii nu pot decat sa profite in fiecare sezon.

No comments:

Post a Comment