Ceva dulce si bun nu strica nimanui dupa o masa imbelsugata. Unii prefera fructe, altii prefera o prajitura, altii poate un tort de inghetata. Insa cu totii indragim dulcele pentru ca organismul are nevoie permanenta de o sursa de zahar, de preferat naturala. Pentru cei care au diabet, singura forma de desert pe care o pot servi fara a face o criza diabetica sunt produsele care nu au zahar deloc sau au indulcitori pe care corpul lor ii poate tolera. Diabetul se manifesta in cele mai multe cazuri prin cresterea nivelului glucozei din sange, ducand la insuficiente renale, accidente vasculare, leziuni la nivelul tegumentelor, daca nu este depistat la timp.
Cele doua tipuri de diabet zaharat, I si II, ataca pancreasul, care nu mai produce cantitati suficiente de insulina, ducand astfel la acumularea de glucoza prea multa in sistemul circulator. Pe langa tratamentul cu insulina si medicamente specifice, regimul alimentar spartan ne poate salva de la complicatii. Pentru a nu face totusi rabat si de la ceva care sa ne mai „indulceasca” din cand in cand producatorii au lansat de mult timp produsele dulci pentru diabetici. Napolitane cu vanilie fara zahar, 20 grame este un bun exemplu din categorii dulciuri pentru cei care sufera de diabet, cu un gust racoritor si placut, putine calorii si 0% zahar. Concentratia optima de vanilie si cantitatea moderata, doar 20 grame fac din acest produs natural una dintre cele mai bune alternative la dulciurile pline de indulcitori periculosi si zahar din abundenta. Napolitane cu vanilie fara zahar, 20 grame este special gandit pentru pacientii care au diabet zaharat echilibrat, se recomanda ca parte a unui regim alimentar pentru diabet, sub supraveghere medicala. Sunt usor de digerat, sunt tolerate bine de organism, vanilia are un gust placut, e foarte buna pentru inima, pentru depresie sau in caz de oboseala, are efect antioxidant. In plus, lupta cu stresul, cancerul si este antiseptica.
Asadar, suficiente motive sa incercati noile Napolitane cu vanilie fara zahar, 20 grame, atat de bune incat oricine le poate savura in tihna, indiferent ca vorbim de cei mici, de adulti sau de varstnici. Nu va ramane decat sa le introduceti in meniul zilnic, de preferat dimineata, cand organismul poate procesa mai bine alimentele.
No comments:
Post a Comment