Da-i nuntii tale un plus de eleganta si unicitate cu marturii nunta cu personalitate

Nu e nicio indoiala ca nunta este cel mai frumos eveniment din viata tinerilor, asa ca acele cateva ore petrecute in prezenta invitatilor si familiilor trebuie sa fie unice din toate punctele de vedere. Nimeni nu-si doreste ca nunta lui sa semene cu o alta nunta si invitatii sa remarce anumite lucruri care ar putea fi copiate de la alta petrecere recenta unde au fost prezenti si mirii. Asa ca organizatorii evenimentului, tinerii insuratei, cauta cele mai bune solutii pentru a se incadra in standardul de originalitate impus de vremurile moderne.

Daca vreti sa iesiti in evidenta la nunta voastra si sa oferiti marturii nunta pe care sa le aprecieze toti invitatii puteti sa alegeti marturii americane tip desfacator sticle Turnul Eifflel, diferite dopuri pentru sticle, infuzoare ceai, lingurite cafea sau semne de carte personalizate. Pentru nuntile clasice se pot da marturii nunta sub forma de borcane cu miere, sare si stea de mare, cu dulceata de trandafiri, cafea, decorate cu cele mai inspirate fundite si ornamente specifice tematicii evenimentului. Tot la capitolul marturii clasice sunt foarte apreciate cele tip cutiuta cu diferite modele si din materiale rezistente, cartonate, imprimate cu diverse modele dar si lumanarile parfumante impodobite cu fundite divers colorate. Marturiile de nunta pot sa fie oferite si in saculeti din material textil sau in recipiente din sticla si ceramica in forme cat mai elegante. O alta optiune ar fi oferirea de batoane de scortisoara decorate cu fundite si cu diverse materiale textile, aromate si parfumate si foarte practice, intrucat se pot folosi la prepararea diverselor mancaruri.

Firmele care se ocupa cu producerea de marturii nunta pun la dispozitia clientilor si produse din sarma in diferite forme si de diferite marimi, marturii sub forma de cufar, inel pentru servetele sau sub forma de evantai si rame foto personalizate. Materialele din care sunt confectionate marturiile sunt de calitate, se aplica reduceri la comenzile mai mari si se pot personaliza in functie de dorintele clientilor.

No comments:

Post a Comment