Cumpara un dezumidificator de aer si scapa de umiditatea excesiva din locuinta

Moda montarii de termopane si a izolarii cu polistiren, interior si exterior, sau cu rigips, interior, a adus o mare problema in casele tuturor, indiferent ca stam la bloc sau la case: umezeala excesiva. De regula, umezeala apare mai ales in baie sau in bucatarie, ori in balcon, insa dupa montarea termopanelor poate aparea oriunde. Factorii care determina aparitia ei sunt mai multi si poti fi diferiti de la o locuinta la alta. Vorbim de tipul de materiale folosite la construirea peretilor, la gradul lor de porozitate, la izolare si la numarul de membri din familie, la aparatele care sunt in camere.

Umezeala excesiva le poate face rau micutilor, poate favoriza aparitia mucegaiului, microbilor, ne poate imbolnavi foarte usor. De aceea specialistii recomanda achizitionarea unui dezumidificator de aer profesional, solutia cea mai buna pentru un aer sanatos, fara alergeni, proaspat si curat. Cele mai multe dezumidificatoare au nivel scazut de zgomot, sunt compacte, nu ocupa loc mult, au randament foarte bun pe termen mediu si lung. Zgomotul redus este dat de calitatea materialelor din care este fabricat un dezumidificator de aer, aerul este distribuit optim gratie functiei Swing, timerul cu programare la minut asigura disparitia umezelii din camerele mari foarte rapid. Dezumidificatoarele se pot monta in incaperi unde e foarte mare umezeala, la subsol, in uscatorii, in bucatarii, au higrostate cu ajutorul carora puteti set gradul de umiditate dorit in fiecare camera.

Umiditatea este afisata pe ecranul cu LED, timer-ul asigura pornirea si oprirea la mintu pe o perioada de cel mult 24 de ore. Cand rezervorul este gol modul auto opreste automat unitatea si reduce consumul de energie. Vitezele diferite pot sa ajute sa eliminarea mai lenta sau mai rapida a umezelii din incaperi, in timp ce modul de noapte opreste led-urile atunci cand aparatul continua sa functioneze si pe timp de noapte.

No comments:

Post a Comment