Ce alegeri sa faceti in materie de invitatii de nunta

Ce te poate face mai fericit in viata decat sa iti unesti destinul cu persoana iubita, cu persoana alaturi de care ai visat sa iti petreceti toate zilele ce urmeaza? Se spune ca atunci cand iti gasesti perechea, sufletul, vrei sa iti petreceti tot restul vietii alaturi de ea / el, iar acest rest al vietii abia astepti sa inceapa. Oricat ar parea insa de savuros si de romantic, ca sa poti sa incepi acest rest al vietii, intr-o deplina luna de miere sau de ciocolata, de care doresti tu, trebuie sa te si agiti putin inainte de toate, iar aceasta agitatie inseamna planificarea nuntii.

Desigur ca nimeni nu poate sa spuna ca este o agitatie urata, deoarece in tot haosul se simte si dulceata bucuriei, dar cand vine vorba de alegeri se pare ca toata lumea sta intoarsa pe dos. Si asta deoarece sunt atat de multe lucruri frumoase pe care am dori sa le avem insa trebuie sa alegem numai unul, nu putem incalta doua perechi de pantofi seara, ci poate doar una seara si  una ziua asta daca avem ceremonia civila in aceeasi zi, iar invitatia nu poate sa fie decat una, cu exceptia faptului in care cununia civila este diferita fata de cea religioasa si de petrecere. Oricum ar fi cert este ca putem sa alegem invitatii kristal, iar pentru cei care prefera mai multe modele este destul de simplu sa faca alegerea deoarece ele au un lucru in comun si anume stralucirea zilei in care doua destine se unesc si doua suflete - devin unul singur. Si cu siguranta nu este nimic mai frumos decat sa vezi asta in orice invitatie.

Si deodata ce accepti acest lucru atunci alegerile vor veni pe banda rulanta, nu va mai trebui sa te chinui si in niciun caz nu va mai trebui sa cazi plasa haosului.

No comments:

Post a Comment