Marturiile ideale pentru nunta anului 2014

Un obicei de nunta nespecific nuntilor traditionale romanesti, dar care in ultimul deceniu a prins foarte bine si la noi, este acela al marturiilor. Ca semn de multumire pentru participarea la nunta si pentru cadoul pe care il fac mirilor, oaspetii primesc o marturie de la nunta, care sa le ramana ca amintire. Poate pe undeva acest obicei al oferirii de marturii nunta este binevenit pentru a inlocui un alt obicei, traditional de data aceasta, anume acela al cocardelor din plastic, in general inestetice si care nu fac decat sa strice tinuta invitatilor.

Marturiile sunt mult mai estetice, au o simbolistica mai aparte si uneori pot fi chiar obiecte practice. Daca nu stiti ce marturii de nunta sa va alegeti pentru marele eveniment nu ezitati sa alegeti din paleta foarte variata de la invitatiisuperbe.ro, un model din cele care se poarta cel mai mult la nuntile anului 2014.

Cum florile joaca un rol foarte important la o nunta, si in cazul marturiilor foarte inspirate sunt cutiutele din carton cu motive florale, care pot fi umplute cu bomboane cu diferite arome.

Nuntile cu un aer boem sau chiar vintage raman in topuri de cativa ani, si poate nu ar strica sa alegeti in acest caz marturii vintage – poate o rama foto vintage, un cufar in acelasi ton sau chiar o cutiuta vintage, si ea cu bombonele.
Batoanele de scortisoara sunt destul de intalnite de ceva ani pe la nunti si raman inca pe val, insa in combinatie cu cateva flori micute arata spectaculos.
Foarte intalnite anul acesta sunt si marturiile din sticla, fie reprezentandu-i pe cei doi miri, fie alt model – flori, animale etc.

Extrem de cautate sunt si marturiile practice – suporturi pentru pahare, brelocuri, cani etc.

Marturiile rustice sunt si ele pe val, dat fiind ca nuntile rustice sunt la mare cautare - asadar nu uitati de saculeti rustici, suporturi din pluta pentru pahare, mini-borcanele cu miere rustic ambalate, si orice alta varianta va mai inspira.

No comments:

Post a Comment