Cele mai distractive lucruri pe care trebuie sa le faci in parcul Asterix

O excursie parc Asterix este o adevarata incursiune intr-o lume magica, ivita din desenele animate sau din cartile de povesti, atat pentru tine, cat si pentru copilul tau.
Atunci cand vizitezi Franta impreuna cu copiii trebuie sa ai in vedere si cateva destinatii care sa ii bucure in mod special, iar parcurile de distractie din jurul Parisului constituie cele mai atragatoare atractii. Ca si vizitarea parcului Disneyland, o excursie parc Asterix te va bucura si pe tine, nu doar pe copii, fiind alternativa mai veche, mai mica si mai putin aglomerata a celebrului par construit de Walt Disney. Insa distractia oferita de parcul Asterix este cel putin la fel de multa, daca nu chiar mai multa, deoarece nu sunt cozi lungi la care sa astepti pentru a intra in interiorul punctelor de atractie.

Deja te intrebi ce este de vazut in parcul Asterix, asadar trebuie sa te lamuresc. Cei 45 de acri ocupati de acest parc construit in 1989 contin numeroase roalercoastere, o galera, case si trenuri pline de “fantome”, un delfinariu si numeroase locuri care ii pot ajuta pe cei mici sa afle cateva lucruri despre gali si istoria acestora. O excursie parc Asterix este nu doar distractiva, ci si educativa, astfel incat copiii vor avea ce povesti la intoarcere.

Atunci cand te bucuri de o tura in roalercoaster, impreuna cu copiii tai, poti admira imprejurimile parcului, care este plin de arteziane superbe. Daca vrei sa profiti de tot timpul pe care il ai in excursie parc Asterix poti inchiria un cort si poti petrece noaptea in parc, incalzindu-te la focurile de tabara special amenajate. Dimineata poti sa servesti prima masa a zilei in gradinile superbe din parc, lasand grija micului dejun in seama restaurantului local.

Daca ai crezut ca denumirea a fost aleasa intamplator, trebuie sa stii ca in timpul petrecut in parc Asterix si Obelix te vor insoti la tot pasul, oferindu-i copilului tau sansa de a vedea o farama din trecutul istoric al Greciei si Romei antice, pe masura ce curajosii gali vor trece prin fiecare sectiune a parcului.
O excursie parc Asterix iti va oferi sansa de a merge cu trenulete suspendate, de a te da in leagane special amenajate, de a admira ghidusiile delfinilor si de a pleca din Franta cu o serie de amintiri fascinante, care te vor face sa te intorci pentru a te bucura si de alte zile grozave petrecute in parc Asterix. 

No comments:

Post a Comment