Distractie si voie buna garantata, doar cu Adamos Band - formatie nunta

Vrei muzica de calitate indiferent de eveniment - nunta, botez, petrecere privata? Adamos Band – formatie nunta din Iasi (http://www.adamosband.ro) este alegerea ideala pentru petrecerea de nunta sau cumatria de zile mari pe care o planifici de luni bune. De neuitat, astfel va fi evenimentul pentru care vei negocia cu formatia Adamos Band.

Distractia si voia buna este garantata 100%, seriozitatea si profesionalismul sunt atuuri de neegalat pentru Adamos Band – formatie nunta, la fel si experienta vasta in domeniul muzical. Membrii Adamos Band – formatie nunta sunt tineri, cu o pofta nebuna de viata si de distractie, cu numeroase premii la activ si scoliti la institutii de invatamant de prestigiu, toate acestea conturand o formatie de nota 10! Alaturi de cele doua domnisoare – vocile de aur ale Adamos Band, gasim opt tineri, stapani pe instrumentul lor – trombon, trompeta, percutie, tuba, chitara, bass sau clape – care stiu intotdeauna sa intretina atmosfera frumoasa din jurul proaspetilor insuratei cu un ritm special. La cumatrii sau la nunti, formatia din Iasi va sti sa multumeasca pe toate lumea cu melodii atent alese in acord cu gusturile nuntasilor, diversificate si interpretate curat, actul artistic fiind aproape de perfectiune. Cat despre repertoriul muzical, Adamos Band – formatie nunta aduce mereu buna dispozitie si veselie in sufletul nuntasilor, imbinand armonios diferite genuri muzicale – repertoriu national, international, muzica populara etc.

In afara de nunti, Adamos Band a participat si la baluri de caritate, revelioane sau concerte organizate in pub-uri iesene, asadar la evenimente publice, nu numai private, unde a incins atmosfera si a demonstrat cu talent si eleganta ca muzica buna se poate asculta oriunde. Prestatia formatiei este exclusiv una live, cu o sonorizare de calitate, antrenanta, permitand publicului interactiunea continua cu membrii acesteia si o distractie fara limite. Pe pagina oficiala gasiti si testimoniale ale celor care s-au bucurat deja de prestatia live a formatiei iesene, dar si videoclipuri inregistrate in timpul celor mai importante evenimente la care a luat parte. Alege Adamos Band si nunta ta va fi minunata!

No comments:

Post a Comment