Cateva idei simple pentru a economisi timp si bani cu organizarea nuntii

Orice pereche de miri vrea sa isi faca cea mai frumoasa nunta din lume asa ca se zbate in toate felurile posibile sa duca la bun sfarsit orice plan pe care l-au gandit cu ani buni in urma. Nu spune nimeni ca e usor sa ai o nunta ca-n povesti, pentru ca sunt atat de multe detalii de pus la punct incat la un moment dat riscati sa ajungeti sa spuneti: „Dar nu mai bine amanam pentru cand avem mai mult timp si mai multe idei bune?”. Insa e bine sa stiti ca puteti impresiona placut si fara sa alergati prea mult si sa investiti sume uriase in restaurante nunti.  
Cum?

In primul rand, puteti gasi multe dintre ideile necesare si tot ce va trebuie pentru nunta si online. Acum cam toate firmele care produc invitatii au si o parte de online, modelele pot fi vizualizate si personalizate online, se poate discuta telefonic. La fel si restaurantele au fotografii si tipuri de meniuri deja pregatite, se poate negocia usor prin telefon si doar daca oferta este pe gustul dvs. va puteti deplasa personal la restaurante Bucuresti pentru a discuta si ultimele detalii si a vedea cum e sala, cum e decorul, parcarea, toaletele, barul si personalul. In al doilea rand, restaurantele au si firme partenere pentru decoratiuni interioare, asa ca nu trebuie decat sa intreabati patronul, sa spuneti ce doriti si vi se va face legatura cu firma de decoratiuni, care ofera si discounturi in functie de dorintele mirilor.

Pe de alta parte, in cazul formatiei sau DJ-ului, e bine de stiut ca unele restaurante au oameni angajati ai restaurantului care au preturi mai mici si pot oferi si bonusuri in functie de programul stabilit si maniera in care se va realiza acesta. Si pe langa toate acestea, puteti avea surpriza sa aveti si tortul bonus si sa mai scutiti din cheltuielile cu bautura, care poate fi in parte de la restaurant, o parte de la dvs. Ingredientele pentru meniuri pot sa fie mai ieftine depinzand de unde le procura fiecare restaurant si fiecare meniu poate primi discount serios in functie de numarul de tacamuri comandate. In al treilea rand, puteti sa va cautati formatie si firma de decoratiuni, daca restaurantul nu ofera unele, si online, la fel ca si in cazurile anterioare, intrucat oricine are posibilitatea sa faca si sa intretina un site minimalist de prezentare a serviciilor.

Cam acestia ar fi pasii cei mai simpli pentru a scuti din timpul pierdut si din banii cheltuiti cu organizare nuntii.

No comments:

Post a Comment