Puncte cheie in organizarea unei nunti

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata omului, motiv pentru care ar trebui sa-i oferim atentia cuvenita. Ziua nuntii trebuie sa fie cat mai frumoasa si sa constituie un sir de amintiri de neuitat.

Nunta are punctele ei cheie care trebuie respectate pentru a ocoli stresul, nervii si neplacerile. Mai jos gasesti cateva sugestii care te vor ajuta sa te bucuri pe deplin de ziua nuntii tale.

1. Nu exagera cu banii

Toti isi doresc o nunta ca-n basme, insa nu trebuie sa se exagereze cu preturile. Trebuie sa-ti stabilesti inca de la inceput un buget si sa-ti faci propria lista de cheltuieli, pe care sa o respecti intocmai. Poti face economii acolo unde se poate - meniul, invitatiile de nunta sau decoratiunile sunt cateva din cheltuielile de nunta pe care poti sa le reduci.

2. Nu intarzia cu pregatirile

Organizeaza-ti nunta din timp pentru a face totul cu calm. Daca faci lucrurile pe fuga, risti sa platesti mai mult pentru meniuri, invitatii, rochie de mireasa, etc.

3. Nu include cameramanul si fotograful pe lista de cheltuieli ce pot fi reduse

Pozele si filmarea de la nunta sunt cele care iti vor ramane in timp si care iti vor aminti in permanenta de acest moment unic si magic. In cazul cameramanului si fotografului, trebuie sa alegi adevarati profesionisti, oricare ar fi pretul pe care trebuie sa-l platesti.

4. Alege un profesionist in ceea ce priveste muzica

Muzica este si ea un element cheie. Fie ca alegi o formatie live, fie ca optezi pentru un dj de nunta, trebuie sa te asiguri ca ai de a face cu profesionisti. Muzica buna va fi sursa de distractie a fiecarui nuntas. Nu cauta sa gasesti un dj sau o formatie live pe care sa o platesti cu mai putin si sa te bucuri ca poti face reduceri in ceea ce priveste muzica. Este important sa ai o formatie Live sau un Dj cu experienta, chiar daca costurile sunt putin mai mari. Mergi pe recomandari ca sa te asiguri ca nu vei avea surprize neplacute chiar in ziua nuntii.

Ziua nuntii trebuie sa fie una speciala, in care sa zambesti si sa te bucuri in permanenta. Adeseori, in peisaj, intervine si stresul. Lasa-l, pe cat posibil, deoparte si bucura-te de fiecare moment al evenimentului.

No comments:

Post a Comment