Atractia din cazinouri

Ideea de cazino atrage din totdeauna, fiind asociata cu luxul dar si cu cea a unui castig destul de mare, prea  putine fiind persoanele care nu-si imagineaza cum ar fi sa-si incerce norocul prin intermediul unor jocuri de noroc.

Jucatorii ce practica acest tip de jocuri spun ca nu doar dorinta unui castig facil ii indeamna sa intre intr-un cazino ci si o dorinta ridicata de a simti un exces de adrenalina, iar daca aceasta este asociata si cu ideea unui loc luxos dorinta de intra intr-un cazino este una si mai mare. Vazute ca adevarate industrii ce genereaza si divertisment pe langa castig aceste locuri vor avea mereu succes indiferent de asezarea lor in orice colt al lumii. Cazinouri exista cam peste tot in lume insa, doar cateva sunt cu adevarat cunoscute devenind reale atractii turistice. Pe primul loc se claseaza cazinourile din Las vegas, America, unul din cele mai cunoscute locuri de aici fiind The Venetian- o Venetie in miniatura, in care se regasesc toate elementele distinctive ale orasului european, cazinoul se intinde pe o suprafata de aproximativ 11.000 de metri patrati si adaposteste 134 de mese de joc.

Un alt cazino renumit este cel din Monte Carlo, care are o traditie in ceea ce priveste jocurile de noroc fiind deschis inca din 1856 de catre Printul Charles al III-lea de Monaco. De retinut ca, acest cazino tine la eticheta, caci intrarea este interzisa atat pentru barbatii care nu sunt imbracati in costum, cat si pentru femeile care nu au in momentul in care doresc sa joace sau sa insoteasca pe cineva ce doreste sa parieze, tinuta compusa din rochie eleganta de seara.

Tot in Europa, insa in Marea Britanie exista un luxos cazino, Ritz ce-l concureaza cu succes pe cel cu acelasi nume din Vegas, englezii avand o traditie de cateva secole in ceea ce priveste jocurile de noroc. Chinezii au si ei traditia jocurilor de noroc inca de acum 4 milenii, traditia acestor jocuri avand legatura cu filozofia vechilor budisti care credeau ca in viata importanta este sansa.

Cunoscut este cazinoul situat in Macao ce este dotat cu 277 de mese de joc, aducand stralucire orasului si dezvoltandu-l din punct de vedere turistic.   

No comments:

Post a Comment