Detartrantul o metoda de curatare usoara

Desi pare un lucru simplu si la indemana oricui, sa fi gospodina nu este chiar atat de usor, mai ales cand vine vorba de curatenie. Se face curat greu se mentine putin si trebuie facut iar, daca aveti animale sau copii cu atat mai mult.
Intr-o perioada in care nu mai avem timp de nimic fiind ocupati cu treburile de zi cu zi incercam din rasputeri sa fim cat mai eficienti in tot ceea ce facem si sa pierdem cat mai  putin timp  cu orice activitate de care nu putem fugi, pentru a avea mai mult timp de odihna sau de petrecut cu familias au prietenii.
Curatenia, care e atat de obositoare are acum alternative din ce in ce mai  performante pentru a reduce timpul pierdut si efortul.
Printre produsele de curatenie profesionale ca sapunuri, detergenti, degresanti, care actioneaza aproape singure, fara mare efort din partea dumneavoastra, se gaseste si detartrantul.
Orice tip de detartrant are o putere de curatare superioara oricarui detergent, este acid pentru a putea indeparta cu eficienta depunerile de piatra, sapun, rugina sau alte impurtitati depuse pe obiectele sanitare.
Detartrantul poate fi mai slab sau mai puternic in functie de ce aveti nevoie sa curatati. In functie de  substantele active din componenta, detertrantul poate indeparta chiar si cele mai vechi depuneri, lasand in urma locul perfect igienizat.
In gospodarie de obicei se utilizeaza un detartrant cu actiune  moderata, parfumat incat sa nu deranjeze persoanlele din apropiere sau sa deterioreze suprafetele.
Pentru suprafete mult mai rezistente decat  obiectele sanitare din casa, ca de exemplu cimentul, exista detartrant  cu actiune agresiva.
Si in cazul piscinelor, toaletelor sau a dusurilor publice, detartrantul este cel care poate curata depunerile cu succes iar pe langa agentul puternic de curatare, igienizeaza zona respectiva, facand-o mai sigura pentru cei ce o utilizeaza.

No comments:

Post a Comment